EU e-Privacy Directive

Denna websajt använder kakor för att autentisiera, navigera och andra funktioner. Genom att använda vår websajt, går du med på att det placeras denna typ av kakor på din enhet.

Visa Integritets Policy

Visa Europeiska Integirtets Direktivet

Du har förnekat kakor. Detta beslut kan ändras.

Du har tillåtigt att kakor placeras på din dator. Detta beslut kan ändras.

Inga-Lill

Nu är det Söndag och det har regnat. Snön är alldeles mjuk och slaskig. Annat var det i går när vi skulle till Sollentuna på utställning. Dit gick det faktiskt ganska bra. Det var kallt och sol när vi for hemifrån men halvvägs möttes vi av dimma och elände. Lämnade av Celine och Miranda i Kallhäll hos Micke och Patrik.
Väl framkommna möttes vi av Marith med Hilding, han skulle också ställas ut. Jättekul. Han har vuxit på sig bra och fått en djupare röd färg. Stilig kille. För Humla gick det bra Hon fick Hp och blev BIM. Hennes kritik.

Femenin.God typ. Bra stomme. Vackert tikhuvud. Snäppet överpälsad. SSvansansättning god. Rör sig något återhållsamt. Trevligt temprament.

Det får man vara nöjd med.

Hilding fick Hp och blev 2 bästa hane.

Träffade Monika med Nike. Det gick fint för dem också. Monika berättade att hon fått lov att låta Leo vandra över Regnbågsbron dagen innan. Ledsamma beslut man måste fatta.

När vi åkte hem efter att vi tillbringat eftermiddagen och kvällen hos våra söner så var det ett jäkla busväder. Det snöade på tvären och var jättemoddigt. Vi åkte 10 mil i 60 km/tim. Det gick inte fort, men vi kom hem. Skönt

I dag ska vi bara ta det lugnt, hundarna är jättetrötta.