EU e-Privacy Directive

Denna websajt använder kakor för att autentisiera, navigera och andra funktioner. Genom att använda vår websajt, går du med på att det placeras denna typ av kakor på din enhet.

Visa Integritets Policy

Visa Europeiska Integirtets Direktivet

Du har förnekat kakor. Detta beslut kan ändras.

Du har tillåtigt att kakor placeras på din dator. Detta beslut kan ändras.

inga-lill

Nu har vi precis kommit in från morgonprommisen. Det är härligt ute nu. Inte så kallt och fram för allt inte mörkt. Att det börjar ljusna är guld värt.

Tyvärr så syns all smuts också då.

Har putsat alla fönster nu, tvättat och strukit alla gardiner. Det blev jättebra, det är bara kroppen som mår uselt nu. Det känns som svår tandvärk i hela överkroppen. Det är sånt som går över som tur är.

Vi har beställt resan till Las Palmas till hösten. Det ska bli otroligt skönt att slippa alla vardagssysslor, bara slappa. Det tråkiga är att hundarna inte kan följa med oss. Dom får bo på pensionat. Brukar sakna dem otroligt mycke. Tror alltid innan att jag ska tycka att det ska bli skönt att slippa gå ut med dem i tid och otid. Så har det aldrig känts. Saknar till och med regnpromenaderna. Konstig är man.

Har börjat titta runt efter ny bil det är dax att byta upp sig nu, tycker jag. Göran är inte av samma åsikt, dessutom är vi inte överens om vilket märke det i så fall skulle vara. Tiden få utvisa vad det blir.

I går skulle vi ha scrappat men det blev inställt tråkigt nog. Får scrappa här hemma i dag istället det går också bra.. Nu ska jag ta en kopp fika och vänta på att Inger ska ringa. Tjingeling!!!!