EU e-Privacy Directive

Denna websajt använder kakor för att autentisiera, navigera och andra funktioner. Genom att använda vår websajt, går du med på att det placeras denna typ av kakor på din enhet.

Visa Integritets Policy

Visa Europeiska Integirtets Direktivet

Du har förnekat kakor. Detta beslut kan ändras.

Du har tillåtigt att kakor placeras på din dator. Detta beslut kan ändras.

201206260648

Nu är den Svenska sommaren här. Regn, regn och åter regn. Varje dag under nästan två veckors tid har det regnat. Kallt är det också En dag har det varit över 20 grader annars håller det sig mellan 10-15 grader. Förkyld har jag också blivit med en fruktansvärd hosta. Oj, oj, joj vilket gnäll.

Hundarna är friska och det är jag tacksam för. Skulle inte orka med om dom blev sjuka också.

Jag stickar  och stickar. Det är vad jag orkar med just nu förutom att sköta markservicen för min tre killar. Dom bygger på den lilla lägenheten som vi håller på med i ladan. Det kommer att bli jättebra när det blir färdigt.

Det är så längesen jag skrev här i bloggen så jag minns inte allt som hänt. Jag har gått några kurser som har varit jättekul att ha varit med på. Sitter mycke vid datorn. Det tar otroligt mycket tid. Hundarna tar sin tid. Ett antal timmar varje dag. Jag har varit med Inger L. och tittat på ett nytt ställe där hon eventuellt skulle vilja bo. Det var inte så bra. Dessutom fick vi fel på hennes bil och blev stående i flera timmar. En upplevelse i sig.

Vi planerar att åka till Danmark på en liten minisemester men först måste jag bli bättre. Göran har varit förkyld i snart två veckor och hans börjar slappa nu som först. Snuva n och hostan håller sitt grepp om honom fortfarande.

Vi har varit ute på Mälaren och åkt båt. Det var en sån där resa med Räkfrossa, Otroligt mysigt. 4 timmars båtfärd med massor med räkor. En trubadur som sjöng och en massa trevliga och glada människor. Det ska vi göra om nästa år,

Vår lilla Humla har klätt av sig all sin fina päls och går numera omkring i bikini. Lättskött, visst men inte särskilt snyggt. Hon är allafall jätteglad. Celine och Miranda är fullpälsade nu. Det är lite snedvridet. På vintern är dom avklädda och på sommaren är dom fullpälsade. Ett konstigt fenomen. Få se vad den här dagen bär i sitt sköte. Ha de gott ni som läser detta.